Reagimi i PDIU-së ndaj Ministrisë së Jashtme Greke
Votimi i kryetarit tonë, deputet prej disa legjislaturave në Kuvendin e Shqipërisë, në përputhje me Kushtetutën e Shqipërisë, Rregulloren e Kuvendit, dhe një marrëveshje politike qeverisëse, është një akt i brendshëm sovran i institucioneve tona më të larta. Na duket e çuditshme sesi një zyrtar i lartë i një shteti fqinj që ka probleme të mëdha, me pasoja të rënda për gjithë Europën, gjen kohën të komentojë aktet tona të brendshme, rutinë e veprimtarisë së parlamentit.

PDIU dënon ashpër dhunën ndaj shqiptarëve në Maqedoni
Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet dënon ashpër dhunën e orëve të fundit në Kumanovë dhe shpreh shqetësimin e saj për përshkallëzimin e situatës, e cila ka shkaktuar viktima dhe të plagosur.

KPR, aktivitet sensibilizues me moton "Mos Ik"
Ikja masive e të rinjve shqiptarë gjatë kohëve të fundit u bë pikënisja e një aktiviteti sensibilizues të organizuar nga Klubi i Patriotëve të Rinj, që përfaqëson forumin rinor të Partisë Drejtësi, Integrim dhe Unitet. Me rastin e 1 majit, Ditës së Punëtorëve, dhjetra anëtarë të KPR përzgjodhën një formë ndryshe për të dhënë mesazhin e tyre.

Takim me strukturat e PDIU-së në Sarandë
Kryetari i PDIU-së, z. Shpëtim Idrizi zhvilloi një takim me strukturat e partisë në qytetin e Sarandës, në prani të të gjithë drejtuesve të seksioneve të qytetit dhe fshatrave përreth. Z. idrizi deklaroi se PDIU do të përfaqësohet bindshëm në këshillat bashkiakë dhe do të arrijë një fitore të madhe në Bashkinë e Konispolit.

PDIU: Qeveria shqiptare të qartësojë publikisht pozicionin në lidhje me Marrëveshjen e Detit
Për PDIU-në është inkurajuese të dëgjojmë lajme se Greqia zyrtare mund ta rishikojë pozicionin e vet për njohjen e Kosovës, por mbetet zhgënjyes fakti se kjo njohje mund të shkëmbehet me pranimin e Marrëveshjes së detit.Diskuto programin

Jep kontributin tend per te permiresuar programin tone
Shkruaji Shpëtim Idrizit

Komuniko direkt me kryetarin e PDIU
Ide për fushatën

Per te ndertuar nje te ardhme me te mire